MedWatch

Stor partner-aftale sikrer Nordic Bioscience bedste år nogensinde

Overskuddet skød i 2017 i vejret for biotek- og CRO-selskabet Nordic Bioscience, og det er med til at finansiere selskabets kliniske aktiviteter. "Vi er ikke meget for den klassiske biotekmodel, hvor man beder andre om penge," lyder det fra direktør Morten Karsdal.

Foto: Nordic Bioscience/PR

Biotek- og kontraktforskningsvirksomheden Nordic Bioscience landede i 2017 den største aftale i selskabets 20-årige historie, da amerikanske Eli Lilly købte sig adgang til det danske selskabs peptid-platform DACRA og de tre molekyler KBP-042, KBP-089 og KPB-056.

Det udløste – foruden mulige milepælsbetalinger – en forhåndsbetaling på 55 mio. dollars (cirka 360 mio. kr. på tidspunktet), som sætter et solidt aftryk på det netop fremlagt årsregnskab, hvor både bruttofortjeneste og overskud nåede nye højder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier