MedWatch

Medie: Endnu en aktør melder sig ud af kampen om Sanofis kopiforretning

Ligesom kapitalfonden Nordic Capital mener det indiske medicinalselskab, at prisen på en europæisk forretning for generiske lægemidler ejet af franske Sanofi er for høj og er derfor bakket ud af en budrunde, skriver et lokalt medie.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Jacques Brinon

En række aktører har vist interesse i at opkøbe den franske medicinalkoncern Sanofis forretning for generiske lægemidler i Europa, tjekkisk-baserede Zentiva.

Men for nylig bakkede den nordiske kapitalfond Nordic Capital ud af kampen om kopiforretningen, da man mente at prisen var for høj, og nu er et indisk medicinalselskab tilsyneladende nået frem til samme konklusion.

Unavngivne kilder har i hvert fald fortalt til det indiske erhvervsmedie Business Standard, at selskabet Torrent Pharmaceuticals har trukket sig fra en budrunde på Zentiva, som er vurderet til en værdi på omkring 2 mia. euro.

Torrent var ellers i fuld gang med at rejse penge til et bud i den størrelsesorden, men i sidste ende har selskabet ifølge Business Standards kilder altså besluttet ikke at gå videre med planerne. Torrent Pharma har ikke selv kommenteret på udviklingen.

Medie: Lagkagehuset-ejer dropper opkøb af Sanofi-afdeling 

Medie: Indisk selskab forbereder tocifret milliardbud på Sanofi-division 

Medie: Lagkagehuset-ejer med i kapløb om at købe Sanofis forretning for kopimedicin 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier