MedWatch

Norsk biotekselskab tager afsked med topchef efter børsderoute

Det norske biotekselskab Nordic Nanovector har fået halveret sin markedsværdi siden årsskiftet. Det koster nu topchefen jobbet. Samtidig må biotekselskabet melde om yderligere forsinkelser i et afgørende fase 2b-studie med sit hovedaktiv.

Foto: Nordic Nanovector

Biotekselskabet Nordic Nanovector, der i slutningen af 2016 lignede en norsk version af Genmab, efter selskabets aktiepris var steget med 250 pct. på et enkelt kvartal, ligner nu mere en norsk version af Bavarian Nordic, efter aktieprisen er blevet mere end halveret siden årsskiftet.

Det har selskabet taget konsekvensen af, da manhar annonceret, at adm. direktør Luigi Costa træder tilbage efter gensidig aftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier