MedWatch

Nyt rekordår for Novo Holdings-selskab

Det tyske biotekselskab Evotec, som Novo Holdings ejer godt 10 pct. af aktierne i, har leveret et nyt rekordregnskab for 2017, hvor både top- og bundlinjen er hævet gevaldigt. Fremgangen forventes at fortsætte i år.

Foto: Colourbox

Det tyske biotek- og kontraktforskningsselskab Evotec, som har Novo Holdings i ejerkredsen, kan endnu engang kigge tilbage på et yderst vellykket år rent kommercielt.

I 2016 lagde selskabet næsten en tredjedel til sin omsætning og hævede driftsresultatet med 170 pct., og fremgangen er fortsat sidste år. I 2017 har selskabet således lagt yderligere 57 pct. til toplinjen, som landede på 257,6 mio. euro mod 164,5 mio. euro i 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier