MedWatch

Incitamentsprogrammer giver biotekselskab røde tal på bundlinjen

Medical Prognosis Institute har for at gøre sig klar til børsnotering i Stockholm skiftet regnskabspraksis, og det har ført til et markant minus på selskabets bundlinje, da selskabet nu skal inddrage aktiebaseret medarbejderaflønning.

Medical Prognosis Institute har sat kursen mod Nasdaq-børsen First North, og det sætter blandt andet nye krav til selskabets regnskabspraksis. | Foto: Nasdaq

Der er røde tal på bundlinjen hos det Hørsholmbaserede biotekselskab Medical Prognosis Institute, der har udviklet en teknologi, kaldet Drug Response Predictor (DRP), som kan rådgive om hvilke lægemidler, en læge bør anvende, inden en patient starter behandling mod en kræftsygdom.

Og underskuddet er vokset markant i 2017 sammenlignet med året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier