MedWatch

Leo-middel på vej til eksamen i Medicinrådet

Danske Regioners Medicinråd vil på det kommende rådsmøde i denne uge tage stilling til Leo Pharmas Kyntheum som dansk standardbehandling. Tidligere har både amerikanske og europæiske myndigheder sagt god for midlet.

Leo Pharma kan efter al sandsynlighed snart sende sit psoriasis-håb Kyntheum på markedet i Danmark med Medicinrådet anbefaling i ryggen.

Leo Pharmas psoriasismiddel Kyntheum (brodalumab) kan torsdag tage et afgørende skridt mod standardiseret brug i Danmark.

Her skal Danske Regioners Medicinråd nemlig træffe beslutning om anbefaling af lægemidlet som standardbehandling mod svær til moderat plakpsoriaris. Det fremgår af dagsordenen for Rådets næste møde, der finder sted torsdag i denne uge.

Beslutningen om anbefaling som mulig standardbehandling er sidste forhindring, inden Leo Pharmas injektionsbaserede biologiske behandling kan tages i bred anvendelse blandt danske patienter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier