MedWatch

Medicinrådet afviser møde med Biogen om Spinraza

Efter to afvisninger i Medicinrådet til muskelsvindmidlet Spinraza har Biogen inviteret til et dialogmøde, der skulle føre til en løsning på den tilsyneladende fastlåste konflikt. Men det afviser Medicinrådet nu. Biogens adm. direktør stiller sig uforstående over for beslutningen.

Medicinrådet afviser Biogens opfordring til at mødes for at finde en løsning på udfordringen med at få godkendt lægemidlet Spinraza til behandling af børn med muskelsvindsygdommen Spinal atrofi af typen II.

Medicinrådet vil ikke mødes med medicinalselskabet Biogen til en drøftelse om, hvordan man i fællesskab kan finde en løsning på udfordringen med at få godkendt lægemidlet Spinraza til behandling af børn med muskelsvindsygdommen Spinal atrofi af typen II.

Det fremgår af en mail til Biogen, som Medicinrådet 2. marts sendte til selskabets adm. direktør i Danmark, Janne Harder, hvori Medicinrådet gør det klart, at der efter deres mening ikke er nye forhold i sagen vedrørende kliniske eller sundhedsøkonomiske data, som giver anledning til en drøftelse af såkaldt protokolleret ibrugtagning af Spinraza til SMA II patienter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier