MedWatch

J&J viser gode data for diabetesmiddel og sigter efter label-opdatering

Johnson & Johnson har ansøgt om at blive det første selskab efter Novo Nordisk, der får godkendt et diabeteslægemiddel på det amerikanske marked til at nedsætte risikoen for en række hjertekarkomplikationer. Og nu har selskabet annonceret flere positive data fra det studie, der skal gøre den drøm til virkelighed.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Mel Evans

Den amerikanske storkoncern Johnson & Johnson og dets medicinalarm Janssen har i weekenden fremlagt nye positive data fra studiet Canvas med diabeteslægemidlet Invokana, der skal gøre det til det blot tredje diabetesmiddel i verden med en hjertekarindikation

På en årlig konference afholdt af American College of Cardiology (ACC) har J&J i en såkaldt late-breaker søndag fremlagt data, som viser, at selskabets orale diabetesmiddel Invokana (canagliflozin) reducerede risikoen for dødsfald på grund af hjertekarproblemer og hospitalsindlæggelser på grund af hjertesvigt betydeligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier