MedWatch

Biotek-spire sigter mod markedsgodkendelse i 2027

Hoba Therapeutics er kommet godt fra land, siden Novo Seeds og Borean Innovation med en 14 mio. kr. stor investering startede selskabet op i 2016. Et milliardomsættende lægemiddel kan være på markedet inden for 10 år, fortæller Hobas adm. direktør.

Hoba Therapeutics med Kenneth. A. Petersen i spidsen (foto) forventer at være på markedet med et mia. dollars omsættende lægemiddel i 2027. | Foto: Privat

Det er gået stærk for danske Hoba Therapeutics, der med bare godt halvandet år på bagen har udviklet sig fra en spæd tanke blandt en række driftige forskere, investorer og entreprenører til i dag at være et veldrevet biotekselskab med en professionel og erfaren bestyrelse, tunge og loyale investorer i ryggen, samarbejder med danske og amerikanske universiteter samt vigtigst en lægemiddelkandidat, der kan vise sig at være milliarder værd.

”Vi har nået meget og er kommet utroligt langt på ganske kort tid. Vi står nu med et produkt, der har potentialet til at blive det første lægemiddel med en sygdomsændrende effekt og en særdeles veltolereret bivirkningsprofil,” indleder Kenneth A. Petersen, adm. direktør i Hoba Therapeutics, til MedWatch med henvisning til selskabets store håb, HB-086 (Meteorin).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier