MedWatch

Vaccineselskab henter bestyrelsesmedlem i Medimmune

Danske Evaxion Biotech udvider bestyrelsen med Steve Projan, vicedirektør for forskning og chef for infektionssygdomme og vacciner hos Medimmune.

Foto: Colourbox

Biotekselskabet Evaxion henter nye kompetencer ind i bestyrelsen i form af Steve Projan, der vicedirektør for forskning og chef for infektionssygdomme og vacciner hos Medimmune.

Det sker for at tilføre selskabet indsigt og erfaring, der kan hjælpe inden for opdagelse og udvikling af nye lægemidler, skriver selskabet i en meddelelse.

Evaxion har udviklet en teknologiplatform, som ved hjælp af kunstig intelligens kan finde antigener til vaccinekandidater inden for blandt andre infektions- og kræftsygdomme.

Blandt andet har selskabet fået godt 6 mio. kr. af Innovationsfonden ud af en samlet budgetramme på 30,8 mio. kr. til sammen med Center for Cancer Immunterapi (CCIT), DTU og Statens Seruminstitut at udvikle en terapeutisk kræftvaccine designet til at få immunsystemet til at genkende unikke forandringer i den individuelle patiens kræftceller.

Ambitionen for selskabet er at blive verdensledende inden for immun-information og brugen af big data og kunstig intelligens til at designe og udvikle patientspecifikke vacciner.

Dansk biotekselskab får millioner til udvikling af skræddersyet kræftvaccine

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier