MedWatch

Vaccineselskab henter bestyrelsesmedlem i Medimmune

Danske Evaxion Biotech udvider bestyrelsen med Steve Projan, vicedirektør for forskning og chef for infektionssygdomme og vacciner hos Medimmune.

Foto: Colourbox

Biotekselskabet Evaxion henter nye kompetencer ind i bestyrelsen i form af Steve Projan, der vicedirektør for forskning og chef for infektionssygdomme og vacciner hos Medimmune.

Det sker for at tilføre selskabet indsigt og erfaring, der kan hjælpe inden for opdagelse og udvikling af nye lægemidler, skriver selskabet i en meddelelse.

Evaxion har udviklet en teknologiplatform, som ved hjælp af kunstig intelligens kan finde antigener til vaccinekandidater inden for blandt andre infektions- og kræftsygdomme.

Blandt andet har selskabet fået godt 6 mio. kr. af Innovationsfonden ud af en samlet budgetramme på 30,8 mio. kr. til sammen med Center for Cancer Immunterapi (CCIT), DTU og Statens Seruminstitut at udvikle en terapeutisk kræftvaccine designet til at få immunsystemet til at genkende unikke forandringer i den individuelle patiens kræftceller.

Ambitionen for selskabet er at blive verdensledende inden for immun-information og brugen af big data og kunstig intelligens til at designe og udvikle patientspecifikke vacciner.

Dansk biotekselskab får millioner til udvikling af skræddersyet kræftvaccine 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier