MedWatch

Danske Banks idéfabrik: Her er vores råd til life science-firmaer, der vil nytænke forretningen

Simon Haldrup var i tre år chef for Danske Banks Mobilelife-afdeling, som arbejdede på nytænkende, digitale projekter for at løfte bankens forretning. Han har gjort sig en række erfaringer om det at genopfinde en stor virksomhed, som han mener kan gavne ethvert firma, der ønsker at satse på lignende projekter.

Simon Haldrup, chef for Danske Banks Mobilelife-division, der kalder sig selv "en startup med 150 års erfaring." | Foto: Stine Bidstrup

Simon Haldrup har over de seneste år haft en noget speciel jobbeskrivelse: Han skulle udkonkurrere sin egen arbejdsgiver.

Som chef for Danske Banks Mobilelife-division stod Simon Haldrup for digitale projekter, som både kunne åbne nye forretningsmuligheder for den 150 år gamle bank, men også sørge for, at konkurrenter eller allestedsnærværende skikkelser som Amazon ikke overhalede virksomheden indenom.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier