MedWatch

Regeringen vil lirke døren op til epicenter for life science med nyt kontor i Boston

Et nyt kontor i Boston, som regeringen har døbt et "innovationscenter", skal hjælpe danske virksomheder med at få adgang til forskere, projekter og lignende ressourcer på de største amerikanske universiteter, fortæller erhvervsministeren.

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) (tv.), sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) (midten) og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) (th.) præsenterede fredag regeringens vækstplan for life science hos Lundbeck i Valby. | Foto: /ritzau/Liselotte Sabroe

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) og resten af den danske regering har sat sig for, at danske life science-virksomheder skal have lettere ved at komme i kontakt med forskere og universiteter i USA.

Derfor har regeringen i sin vækstplan for life science, som blev offentliggjort fredag, løftet sløret for en plan om at åbne et nyt kontor i Boston, Massachusetts, USA, som skal hjælpe danske virksomheder med at få adgang til ressourcer på amerikanske universiteter som Massachusetts Institute of Technology (MIT), Harvard University og Columbia University i New York.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier