MedWatch

Gilead mister kommerciel direktør uden at have afløser parat

Kommerciel direktør i Gilead Sciences forlader øjeblikkeligt sin stilling, uden at en arvtager er fundet. Gilead indleder jagten på en ny mand til posten i denne uge.

Overraskelsen var stor, da James Meyers forleden meddelte, at han efter bare små to år har valgt at forlade sin stilling som kommerciel direktør for Gilead efter bare to år på posten. | Foto: /ritzau/AP/Eric Risberg

Da amerikanske Gilead Sciences  i 2016 forfremmede James Meyers til kommerciel direktør​, var det en garvet rotte med to årtiers erfaring, man satte i chefstolen for de kommercielle dele af forretningen. Og samtidigt var det med en forventning om, at posten nu var sikret i mange år frem.

Stor var overraskelsen derfor også, da James Meyers forleden meddelte, at han efter bare små to år har valgt at forlade sin stilling øjeblikkeligt for i stedet at gå på pension.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier