MedWatch

"Topcheferne i dansk life science skal have mere mod"

Martin Holm fra headhunter-firmaet Heidrick & Struggles har talt med 30 af fremtidens direktører og topchefer i den danske life science-industri, og står tilbage med specielt en opfordring: Topcheferne skal have mere mod til at satse på innovative, ofte digitale projekter - også selvom de ikke umiddelbart giver et klart afkast.

Martin Holm, konsulent i Heidrick & Struggles. | Foto: Heidrick & Struggles

Over de seneste år har Martin Holm, konsulent i headhunter-firmaet og analysehuset Heidrick & Struggles, som hjælper bestyrelser verden over med at finde de rette direktører, sat sig til bords med 30 ledere i dansk life science for at stille dem en regn af spørgsmål om lederevner og strategi.

De 30 ledere var alle i alderen 35 til 45 år og blev udvalgt, fordi de alle er lovende kandidater til at blive fremtidens direktører og topchefer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier