MedWatch

Saniona kan få godkendt første lægemiddel tidligere end planlagt

Allerede inden udgangen af i år kan Sanionas mexicanske partner færdiggøre et afgørende fedmestudie, og det er ikke utænkeligt, at en godkendelse kan være i hus, inden 2019 går på hæld. Det vil bane vejen for de første royaltybetalinger til det danske biotekselskab, som allerede har sikret driften frem til 2020.

Thomas Feldthus, finansdirektør for Saniona. | Foto: Saniona/PR

Det danske biotekselskab Saniona, som er børsnoteret på Nasdaq i Sverige, kan allerede i år få syn for de fremtidige muligheder for sin fremmeste lægemiddelkandidat.

Det går nemlig så godt med et afgørende fase 3-studie med fedmemidlet tesofensin, som foretages af partneren Medix i Mexico, at studiet kan være færdiggjort inden udgangen af 2018 – et helt år tidligere end oprindelig planlagt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier