MedWatch

Genmab og Novo Nordisk har udvidet muligt milliardsamarbejde markant

Et samarbejde på antistofområdet mellem de danske selskaber Novo Nordisk og Genmab er blevet udvidet, og det har givet biotekselskabet et tocifret millionbeløb og mulighed for adskillige milliarder kroner i milepælsbetalinger.

Foto: Genmab PR og /ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde

I august 2015 indgik de to danske life science-frontløbere Novo Nordisk og Genmab et samarbejde på antistofområdet, som kan indbringe sidstnævnte milliarder af kroner i milepælsbetalinger.

Og for få måneder siden har de to aktører udvidet samarbejdet, hvilket har givet Genmab en ny tocifret millionbetaling og mulighed for endnu større milepælsbetalinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier