MedWatch

Tevas tidligere generika-boss bliver topchef for rival

Islandske Siggi Olafsson, der styrede israelske Tevas kopiforretning gennem flere år, er nu blevet adm. direktør for en anden mellemøstlig generikaproducent.

Islandske Siggi Olafsson, som tidligere har arbejdet for Teva i Israel, er nu i stedet blevet topchef for et rivaliserende selskab i Jordan. | Foto: /ritzau/AP/Tsafrir Abayov

Islandske Siggi Olafsson forlod i december 2016 en stilling som chef for israelske Tevas afdeling for generiske lægemidler, men nu har han fundet sig en ny direktørstilling.

Det skriver FiercePharma.

Den erfarne islænding vender tilbage til generikabranchen og til Mellemøsten, da han er blevet udnævnt som adm. direktør for selskabet Hikma Pharmaceuticals i Jordan.

Han overtager topjobbet fra Said Darwazah, der i stedet går over og bliver bestyrelsesformand for selskabet.

Siggi Olafsson har tidligere stået i spidsen for selskabet Actavis, inden han blev direktør for Tevas generikaafdeling i 2014, og ifølge FiercePharma var han primus motor på Tevas opkøb af netop Actavis' generikaforretning for godt 40 mia. dollars.

Den handel gik endeligt igennem i sommeren 2016, men allerede få måneder senere forlod islændingen højst overraskende sin stilling. Det var først skridt i en række ledelsesmæssige ændringer i Teva, der kulminerede med ansættelsen af danske Kåre Schultz sidste efterår.

Tevas islandske generikachef takker af 

Stor ledelsesrokade i Teva 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier