MedWatch

CRO-virksomheder retter skytset mod nye vækstområder

Tre af Danmarks største kontraktforskningsvirksomheder regner med vækstmuligheder i årene fremover, men de har vidt forskellige planer for, hvordan det skal lykkes.

Foto: Bristol-Myers Squibb/PR

Blandt tre af de største kontraktforskningsvirksomheder i Danmark er der forventninger om vækst i de kommende år, men virksomhederne har meget forskellige idéer om, hvordan man skal opnå den.

For selvom selskaberne Klifo, Bioclinica/CCBR og Larix alle sammen udfører kontraktforskning, så har de forskellige profiler og forskellige strategiske knapper at skrue på for at gøre sig selv mere attråværdige samarbejdspartnere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier