MedWatch

Novartis gør sig til med nye data for psoriasishåb

I forsøget på at bygge et solidt fundament under sit psoriasismiddel Cosentyx har Novartis travlt med at spytte ny forskning ud, som skal stille midlet stærkere over for konkurrenterne, der blandt andre tæller Leo Pharma.

Foto: /ritzau/AP/Yannick Bailly/

Mens konkurrencefeltet bliver tættere og tættere inden for biologiske behandlinger af hudsygdommen psoriasis, er Novartis blevet aktiv med at publicere ny forskning, som skal stille deres middel stærkere. De seneste stammer fra fredag eftermiddag.

Her fremgår det, at flere end halvdelen af patienterne opnåede en PASI score på 90, altså næsten symptomfri hud i hovedbunden efter 12 ugers behandling. De nye data følger i hælene på, at Novartis har fået lov til at inkludere tidligere resultater for psoriasis i hovedbunden på deres indlægsseddel i både USA og Europa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier