MedWatch

Tevas overskud vil først for alvor stige i 2020

Først i 2020 vil Teva for alvor opleve tilstrækkelig bedring i forretningen til, at overskud og indtjening vil stige, siger selskabets topchef Kåre Schultz.

Foto: /ritzau/Ida Munch

Mens Tevas danske topchef Kåre Schultz har travlt med at trimme organisationen i den israelske medicinalkoncern, vil der gå et godt stykke tid, før man for alvor vil begynde at mærke det.

Det siger han ifølge Børsen til nyhedsbureauet AP.

Topchefen siger, at man først i 2020 vil begynde at ”se en klar bevægelse fremad i både indtægter og overskud.” Udover de omfattende fyringsrunder, som er planlagt, skal lanceringen af nye specialprodukter og en stabilisering af generikaforretningen være med til at genere nye penge til Teva.

Altså skal investorerne, der for nylig også tæller den berømte erhvervsmand Warren Buffett, vente et godt stykke tid endnu, før deres tålmodighed vil blive belønnet.

I det israelske medie Globes bliver Kåre Schultz beskyldt for at have købt sig selv tid til at gennemføre genoprejsningen af Teva uden at gøre aktien nogen tjenester.

Investorlegende kaster sig ind i Teva

Teva taber 100 mia. kr. i Kåre Schultz' første årsregnskab

Kopister øger presset på Teva

Forsiden lige nu

Life science-klynger går sammen i nationalt netværk

Fire regionale erhvervsklynger og to innovationsnetværk går sammen med fem universiteter om at styrke det nationale samarbejde om udvikling og test af sundheds- og velfærdsteknologier. Industrien er skeptisk, mens regionernes formand hilser tiltaget velkomment.

Neurosearch flytter ind hos ny køber

Det tidligere biotekselskab Neurosearch tager endnu et skridt mod sit endeligt, da selskabet nu officielt er flyttet ind hos transportselskabet NTG, der i august købte 22,5 pct. af Neurosearchs aktier.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier