MedWatch

Saniona færdiggør rekruttering til studie med diabetestablet

Rekrutteringen til et fase 1-studie med en tabletformulering af Sanionas kerneaktiv tesomet, som udvikles mod diabetes og en sjælden fedmetilstand, er færdiggjort. Biotekselskabet forventer at rapportere data fra studiet i andet kvartal i år.

Foto: Saniona/ PR

For tyve dage siden annoncerede Saniona, at man havde sat gang i et fase 1-studie for at evaluere en kombinationstablet med sit potentielle diabetespræparat tesomet, og allerede nu har man færdiggjort rekrutteringen til studiet. Det oplyser biotekselskabet i en pressemeddelelse.

Den sidste af de i alt 60 raske frivillige har besøgt selskabets kliniske samarbejdspartner og blodprøver fra personen er blevet sendt til et laboratorium til analyse. Dermed følger man tidsplanen og er fortsat på vej til at rapportere data fra fase 1-studiet i andet kvartal i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier