MedWatch

Astellas rokerer i topledelsen

Den adm. direktør i den japanske medicinalvirksomhed Astellas forlader sin post for at blive bestyrelsesformand. Hans afløser er fundet internt.

Foto: Colourbox

Yoshihiko Hatanaka træder 31. marts tilbage som adm. direktør for medicinalvirksomheden Astellas for i stedet at blive selskabets bestyrelsesformand fra 1. april.

Han efterfølges af Kenji Yasukawa, der frem til 1. april er executive vice president i selskabet, der beskæftiger sig med lægemidler inden for bl.a. urologi, onkologi, infektioner og til at forebygge organafstødning i forbindelse med transplantationer.

Ifølge en meddelelse fra selskabet skal rokaden ruste Astellas til "med stor styrke at forfølge en ny strategiplan, der fra starten af regnskabsåret 2018 (der starter 1. april, red.) sigter mod at realisere visionen om at være førende til at gøre nyskabende opdagelser til reelle gevinster for patienter".

Yoshihiko Hatanaka er født i 1957 og har været president og adm. direktør i det japanske selskab siden juni 2011.

MSD og Astellas sløjfer aftale om oral diabetes-kombo

Myndigheder gransker Astellas efter velgørenhed 

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier