MedWatch

Ablynx-formand: "Jeg vil sige, at Novo Nordisks tilgang er anderledes"

Novo Nordisks købstilbud på belgiske Ablynx blev afvist med det samme, og siden har der været total stilhed fra det danske medicinalflagskibs side. Novos tilgang er "anderledes," end hvad Ablynx-formanden tidligere har oplevet.

Foto: /ritzau/Kåre Viemose

Et bud på 19,4 mia. kr., en blank afvisning og så 15 dages efterfølgende total radiotavshed fra Novo Nordisk. Så kort kan historien om Novo Nordisks drøm at købe det belgiske biotekselskab Ablynx egentlig opsummeres.

Imens er markedet for køb af biotekselskaber eksploderet globalt, og senest har Genmab-konkurrenten Celgene kastet ni mia. dollars efter biotekselskabet Juno Therapeutics, mens også ærkerivalen Sanofi har haft den helt store pengepung fremme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier