MedWatch

Norsk storbank vil dække Novo Nordisk - indleder med "køb"

Den norske investeringsbank Pareto indleder dækning af den danske medicinalgigant Novo Nordisk med højt kursmål.

Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe
Investeringsbanken Pareto fra Norge indleder dækning af den danske medicinalgigant Novo Nordisk. Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Investeringsbanken Pareto indleder dækning af den danske medicinalgigant Novo Nordisk, og efter at have studeret selskabet nærmere anbefaler Pareto "køb".

Kursmålet sættes til 400, viser data fra Bloomberg News.

I alt 42 analytikere har anbefalinger af Novo. 17 er positivt stemt og anbefaler "køb", 16 anbefaler "hold", og syv anbefaler " sælg".

Novo stiger tirsdag morgen 0,2 pct. til 351,20 kr.

Goldman hæver Novo-kursmål

Største aktionær i Novos belgiske opkøbsmål vil se på højere bud

Novo Nordisk hæver insulinpriserne i USA

Forsiden lige nu

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet, siden en børsnotering i USA i 2015

Takeda indgår milliardsamarbejde på CNS-området

Takeda får nu mulighed for at gå med i udvikling og kommercialisering af det Cambridge-baserede selskab Wave Life Sciences' pipeline af lægemidler mod neurologiske sygdomme og for at overtage rettigheder til en række prækliniske programmer inden for blandt andet Alzheimers og Parkinsons. Det kan i yderste instans indbringe biotekselskabet et tocifret milliardbeløb i kroner.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier