MedWatch

AstraZeneca får godkendt to lægemidler i Japan

De japanske myndigheder har godkendt et lægemiddel mod æggestokkræft og et andet mod astma fra den britiske medicinalkoncern AstraZeneca.

Foto: Eugene Hoshiko/AP/POLFOTO/arkiv

Den britiske medicinalkoncern AstraZeneca har fredag fået godkendt lægemidlet Lynparza mod æggestokkræft og midlet Fasenra til behandling af astma til markedsføring i Japan. Det oplyser selskabet.

Det japanske sundhedsministerium har godkendt Lynparza (olaparib) på tablet-form som vedligeholdelsesbehandling af kvinder med platin-sensitiv æggestokkræft. Midlet kan bruges til patienter - uanset deres BRCA-mutationstatus - som har oplevet sygdomsforværring, men dog har responderet på deres seneste behandling med platinbaseret kemoterapi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier