MedWatch

Ablynx-formand: Afstanden mellem os og Novo er simpelthen for stor

Der er ikke nogen udsigt til at belgiske Ablynx bliver blød i knæene over Novo Nordisks tilnærmelser lige foreløbig, i hvert fald ikke ifølge selskabets bestyrelsesformand.

Foto: SOBI, PR

Det er en noget kortfattet Bo Jesper Hansen, som har snakket med Berlingske i fredagens avis.

Danskeren er bestyrelsesformand for det belgiske biotekselskab Ablynx, som Novo Nordisk for øjeblikket forsøger at gøre kur til – indtil videre uden held. Og det har gjort Bo Jesper Hansen til en meget efterspurgt herre.

Bestyrelsesformanden fastholder, at Novo Nordisk endnu ikke er kommet med et bud, som er tilstrækkeligt interessant til at det kan mindske afstanden mellem de to selskaber. Han afviser derudover også, at der har været noget odiøst i, at Ablynx hævede markedspotentialet for hovedaktivet caplacizumab kort efter Novos købstilbud.

”Vi har jo fået yderligere data fra vores fase 3-studier her sidst på året, som gør, at det prisbillede, vi ser for produktet, er anderledes. Den samfundsmæssige værdi er større, fordi vi har en reduceret dødelighed i de patienter, der får caplacizumab.”

Derudover understreger den danske bestyrelsesformand, at han har stor respekt for Novo Nordisk, men afviser at det skulle have nogen indflydelse på hans standpunkt overfor købstilbuddet.

Dansk Ablynx-formand åbner dør for Novo: "Alle har en chance for at fange vores interesse"

Dansk Ablynx-formand åbner dør for Novo: "Alle har en chance for at fange vores interesse"

Mere end 200 milliarder dollars vil blive brugt på life science-opkøb i år

Forsiden lige nu

Lundbeck på FDA's sorte liste: Vi forstår det ikke

De amerikanske sundhedsmyndigheder har offentliggjort en liste med selskaber, der kan have benyttet sig af tvivlsomme taktikker for at forsinke generisk konkurrence. Lundbeck er blandt dem, men det er helt forfejlet, siger selskabets pressechef.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier