MedWatch

Ablynx-formand: Afstanden mellem os og Novo er simpelthen for stor

Der er ikke nogen udsigt til at belgiske Ablynx bliver blød i knæene over Novo Nordisks tilnærmelser lige foreløbig, i hvert fald ikke ifølge selskabets bestyrelsesformand.

Foto: SOBI, PR

Det er en noget kortfattet Bo Jesper Hansen, som har snakket med Berlingske i fredagens avis.

Danskeren er bestyrelsesformand for det belgiske biotekselskab Ablynx, som Novo Nordisk for øjeblikket forsøger at gøre kur til – indtil videre uden held. Og det har gjort Bo Jesper Hansen til en meget efterspurgt herre.

Bestyrelsesformanden fastholder, at Novo Nordisk endnu ikke er kommet med et bud, som er tilstrækkeligt interessant til at det kan mindske afstanden mellem de to selskaber. Han afviser derudover også, at der har været noget odiøst i, at Ablynx hævede markedspotentialet for hovedaktivet caplacizumab kort efter Novos købstilbud. 

”Vi har jo fået yderligere data fra vores fase 3-studier her sidst på året, som gør, at det prisbillede, vi ser for produktet, er anderledes. Den samfundsmæssige værdi er større, fordi vi har en reduceret dødelighed i de patienter, der får caplacizumab.”

Derudover understreger den danske bestyrelsesformand, at han har stor respekt for Novo Nordisk, men afviser at det skulle have nogen indflydelse på hans standpunkt overfor købstilbuddet.

Dansk Ablynx-formand åbner dør for Novo: "Alle har en chance for at fange vores interesse"

Analytiker: Novo Nordisk begik en fejl ved at offentliggøre Ablynx-bud

Mere end 200 milliarder dollars vil blive brugt på life science-opkøb i år 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier