MedWatch

Svenske Alteco Medical undersøges for korruption i Italien

Det svenske biotekselskab Alteco Medical bliver nu formelt undersøgt for mistanke om korruption i en omfattende sag i Italien, hvor adskillige personer og selskaber er involveret. Selv afviser Alteco Medical at have gjort noget galt og erklærer sig uskyldig i alle anklager.

Det svenske biotekselskab Alteco Medico er havnet i prekær skandalesag om korruption og magtfordrejning i støvlelandet Italien. | Foto: Svilen Milev / Stock.Xchng

Svenske Alteco Medico, der er noteret på den svenske miniputbørs Aktietorget, er havnet i prekær skandalesag om korruption og magtfordrejning i støvlelandet Italien, hvor Alteco Medico har været tilstede stort set siden stiftelsen af selskabet i 2002.

Her markedsfører og sælger Alteco Medico, via en lokal distributør, sin egenudviklede og patenterede medicinske teknik til behandling af patienter med blodforgiftning og hemoperfusion. Det sker via en såkaldt LPS Adsorber, der kan filtrere og fjerne toxiner fra det forgiftede blod i en særlig beholder uden for kroppen for derefter at give blodet tilbage til patienten via intravenøst drop.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier