MedWatch

Avis: Celgene vil købe CAR-T-selskab

Amerikanske Celgene vil styrke sin portefølje af hæmatologiske cancer-midler og har udset sig Juno Therapeutics, erfarer amerikansk avis.

Foto: /ritzau/AP/

En handel mellem Celgene og Juno Therapeutics kan falde på plads inden for de kommende uger.

Det skriver Wall Street Journal, der erfarer, at Celgene har udset sig Juno Therapeutics og selskabets mulige CAR-T-behandling mod hæmatologiske kræftsygdomme, hvor Celgene i forvejen står stærkt med midlet Revlimid, der over de kommende ti år gradvist vil løbe af patent, hvorfor Celgene ifølge Wall Street Journal leder efter alternative indtægtskilder.

Ingen detaljer om den mulige handel er sluppet ud.

Juno blev længe anset som et af de førende selskaber inden for udviklingen af CAR-T-behandlinger, men tabte sit momentum efter fem patienters død i et kliniske studie, og har siden måtte se både Novartis og Kite få godkendt sine midler.

Celgene og Juno Therapeutics indgik allerede i 2015 et samarbejdet om udviklingen af nye kræftmidler, der indebar en betaling på 1 mia. dollars til Juno.

Næste bølge af kræftbehandling er en realitet - og udviklingen fortsætter

Forsiden lige nu

Lundbeck på FDA's sorte liste: Vi forstår det ikke

De amerikanske sundhedsmyndigheder har offentliggjort en liste med selskaber, der kan have benyttet sig af tvivlsomme taktikker for at forsinke generisk konkurrence. Lundbeck er blandt dem, men det er helt forfejlet, siger selskabets pressechef.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier