MedWatch

Fik du læst alt om de svenske børsers succes?

MedWatch har i en række artikler sat fokus på de svenske børsers succes med at tiltrække blandt andet danske life science-selskaber. Her får du overblikket over alle artiklerne.

Foto: Nasdaq

36 life science-firmaer blev børsnoteret i Stockholm i 2017: "Sverige får morgendagens Novo Nordisk"

De svenske børser kan alene i 2017 bryste sig af 36 børsnoteringer inden for medicinal-, biotek- og medicobranchen, mens Danmark har haft to siden 2010. Konsekvensen er, at Sverige bliver hjemsted for fremtidens medicinalgiganter, og at Danmark går glip af vækst og job, mener branchefolk.

Læs mere

Danske selskaber børsnoteret i Sverige går frem - medianstigning på 64 pct.

For flertallet af de danske life science-virksomheder, der har valgt at børsnotere sig i Sverige, har der været tale om en god oplevelse indtil videre.

Læs mere

Medicoselskaber strømmer til børsen i Sverige

15 medicoselskaber blev børsnoteret i Sverige i 2017 alene, mens den seneste børsnotering fra medicobranchen herhjemme var i 2009. Branchefolk græmmer sig, men ser håb forude.

Læs mere

Ambu-topchef: Medier bærer skyld for manglende børsnoteringer

Lars Marcher, adm. direktør i medicovirksomheden Ambu, mener, at de danske erhvervsmedier er en del af årsagen til, at der ikke har været en medico-børsnotering herhjemme siden 2009. "95 pct. af det, du læser i avisen i dag, handler om C25-selskaber," siger han.

Læs mere

Biotekhåb fra Hørsholm: "Det ville være væsentligt nemmere, hvis vi lå i Sverige"

Steen Klysners selskab Expres2ion Biotech er børsnoteret i Sverige, men har hovedkvarter i Hørsholm. Han er glad for, at selskabet blev i Danmark, men siger, at det ville lette en administrativ byrde at flytte over Øresund.

Læs mere

Chef for svensk minibørs vil skaffe guld til underskoven af dansk life science

Når Peter Gönczi, adm. direktør for den svenske minibørs Aktietorget, senere på året lancerer sin minibørs i Danmark, sker det med et godt øje til specielt de små danske biotek- og medicovirksomheder.

Læs mere

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier