MedWatch

Eli Lilly på udkig efter små aftaler i kræft og immunologi

Medicinalselskabet Eli Lilly har traditionelt holdt sig fra de helt store megahandler, og flere penge som følge af den netop vedtagne amerikanske skattereform vil ikke ændre på det. Til gengæld holder det amerikanske selskab, der er konkurrent til Novo på diabetesområdet, et vågent øje på blandt andre mindre kræftselskaber.

Amerikanske Eli Lilly sonderer markedet for mindre selskaber, som det kan indgå aftale med på blandt andre immunologi- og kræftområderne. | Foto: /Ritzau/AP/Darron Cummings

Det bliver ikke Eli Lilly, der kommer til at hive den store pengepung frem for at indgå megahandler og store opkøb. Heller ikke selvom skattereformen i USA, der netop er blevet vedtaget, har givet de fleste medicinalselskaber bedre finansielle vilkår.

"Den her typer handler er ærligt talt ikke gode for hverken aktionærerne eller os som selskab. Hver gang vi ser på dem, giver de bare ikke mening for os. Det gør de givetvis for en masse andre, som sikkert vil udnytte de bedre skattemæssige fordele, vi nu får, men det gør de ikke for os,” siger Darron Carrol, der er vicepræsident i Eli Lilly.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier