MedWatch

Norsk kræftselskab har hævet værdien med 150 pct på en måned

Et norsk selskab, der udvikler en ny type kræftterapi med potentiale til at forbedre nuværende behandlingsformer, har set sin aktiepris stige med godt 154 pct. på blot en måned. Det sker, efter man har vist lovende kliniske data for sin hovedkandidat mod en sjælden type kræft, som der ikke er mange behandlingsmuligheder mod.

PCI Biotech er noteret på det mindre marked Oslo Axess, der hører under fondsbørsen i Oslo. | Foto: PR

Aktieprisen er skudt gevaldigt i vejret for det norske biotekselskab PCI Biotech i løbet af den seneste måned. Det sker på baggrund af nye lovende takter for selskabets hovedkandidat mod en sjælden kræftsygdom.

Selskabets aktie, som er noteret på det mindre norske marked Oslo Axess, lukkede 12. december i 23,8 NOK stykket. Men ved markedets lukketid torsdag 11. januar var kursen hævet med 154 pct. til 60,5 NOK. Det giver en markedsværdi på omkring 1,5 mia. NOK.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier