MedWatch

Tidligere opkøbsmål for Novo Nordisk sætter kursrekord efter gennembrud i USA

Et amerikansk selskab, som Novo Nordisk viste interesse i at opkøbe sidste forår, har set sin aktiepris stige til det højeste niveau nogensinde. Selskabet har nu en markedsværdi på næsten 16 mia. kr.

Mens belgiske Ablynx er blevet markant mere værd i de seneste dage, efter Novo Nordisk gjorde sin interesse i selskabet til en offentlig kendt affære, så har et andet selskab, som danskerne har været meldt interesserede i, også oplevet stor succes på aktiemarkedet i denne uge.

Det amerikanske selskab Global Blood Therapeutics, som Novo eftersigende havde snøren ude efter sidste forår, har således set sin aktiepris stige til det højeste niveau nogensinde ved markedets lukketid onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier