MedWatch

Novo-konkurrents topchef har appetit på opkøb

Franske Sanofis adm. direktør er ligesom sin danske rival på diabetesområdet, Novo Nordisk, klar til at købe sig til vækst. Man kigger på opkøb inden for flere forskellige områder, herunder diabetes.

CEO for Sanofi
Olivier Brandicourt, adm. direktør for Sanofi, er klar til at foretage opkøb.

Det franske medicinalselskab Sanofi, som inden for diabetesbehandling er stor konkurrent til Novo Nordisk, vil gerne styrke sig med opkøb.

Det kan være inden for sjældne sygdomme, vacciner, diabetes eller selvmedicinering, siger selskabets topchef, Olivier Brandicourt, i et interview med Echos ifølge Bloomberg News.

Opkøb vil kunne styrke selskabet, på områder hvor det i forvejen står stærkt, eller løfte forretningen på områder, hvor det er mindre tilstedeværende.

Brandicourt ser behandling af sjældne sygdomme og emerging markets som "motorer for vækst", fremgår det endvidere af artiklen, mens selskabet inden for autoimmunbehandling koncentrerer sig om hudkræft og livmoderhalskræft.

Sanofi åbner for M&A-aktivitet uden for kræft

Investorer utålmodige over sløvhed i Sanofi

Ærkerivalens diabetes-boss: Novo Nordisk er ikke en trussel

Sanofi lover at begrænse prisstigninger i USA

Forsiden lige nu

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning"

Israelske Teva har endegyldigt stoppet udviklingen af lægemiddelkandidaten pridopidin, som stammer fra danske Neurosearch og tidligere var danskernes hovedkandidat. "Det var en svær beslutning," lyder det fra det israelske selskab, mens Neurosearch-topchef Allan Andersen påpeger, at man hele tiden har set projektet "som en lodseddel".

Novo Nordisk tester nyt program i USA: "Tag din medicin og du får den billigere"

Novo Nordisk har indgået en ny aftale i USA om en pilotprojekt, hvor diabetespatienter kan optjene rabatter på selskabets lægemidler ved for eksempel at tage deres medicin og forny deres recepter til tiden. Ifølge selskabet er det første af en række projekter, man vil teste for at nedbringe amerikanske patienters egenbetaling til medicin.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier