MedWatch

Novo-konkurrents topchef har appetit på opkøb

Franske Sanofis adm. direktør er ligesom sin danske rival på diabetesområdet, Novo Nordisk, klar til at købe sig til vækst. Man kigger på opkøb inden for flere forskellige områder, herunder diabetes.

CEO for Sanofi
Olivier Brandicourt, adm. direktør for Sanofi, er klar til at foretage opkøb.

Det franske medicinalselskab Sanofi, som inden for diabetesbehandling er stor konkurrent til Novo Nordisk, vil gerne styrke sig med opkøb.

Det kan være inden for sjældne sygdomme, vacciner, diabetes eller selvmedicinering, siger selskabets topchef, Olivier Brandicourt, i et interview med Echos ifølge Bloomberg News.

Opkøb vil kunne styrke selskabet, på områder hvor det i forvejen står stærkt, eller løfte forretningen på områder, hvor det er mindre tilstedeværende.

Brandicourt ser behandling af sjældne sygdomme og emerging markets som "motorer for vækst", fremgår det endvidere af artiklen, mens selskabet inden for autoimmunbehandling koncentrerer sig om hudkræft og livmoderhalskræft.

Sanofi åbner for M&A-aktivitet uden for kræft

Investorer utålmodige over sløvhed i Sanofi

Ærkerivalens diabetes-boss: Novo Nordisk er ikke en trussel

Sanofi lover at begrænse prisstigninger i USA

Forsiden lige nu

Immunterapi fra Roche øger overlevelsen hos patienter med brystkræft

Immunterapien Tecentriq fra Roche har for første gang nogensinde kunnet fremvise effekt i behandlingen af patienter med såkaldt triple-negativ brystkræft. De nye studieresultater giver et fingerpeg om immunterapiens mulige potentiale som en forebyggende behandling til patienter med tidlig brystkræft, vurderer overlæge.

Lundbeck vil slå konkurrenter med data om seksuel sundhed

Med accept fra de amerikanske lægemiddelmyndigheder må Lundbeck nu benytte sin antidepressiv Trintellix’ positive effekter på seksuel sundhed i markedsføringen, og det kan give en god konkurrencefordel, mener forskningsdirektør.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier