MedWatch

Novo-konkurrents topchef har appetit på opkøb

Franske Sanofis adm. direktør er ligesom sin danske rival på diabetesområdet, Novo Nordisk, klar til at købe sig til vækst. Man kigger på opkøb inden for flere forskellige områder, herunder diabetes.

Olivier Brandicourt, adm. direktør for Sanofi, er klar til at foretage opkøb.

Det franske medicinalselskab Sanofi, som inden for diabetesbehandling er stor konkurrent til Novo Nordisk, vil gerne styrke sig med opkøb.

Det kan være inden for sjældne sygdomme, vacciner, diabetes eller selvmedicinering, siger selskabets topchef, Olivier Brandicourt, i et interview med Echos ifølge Bloomberg News.

Opkøb vil kunne styrke selskabet, på områder hvor det i forvejen står stærkt, eller løfte forretningen på områder, hvor det er mindre tilstedeværende.

Brandicourt ser behandling af sjældne sygdomme og emerging markets som "motorer for vækst", fremgår det endvidere af artiklen, mens selskabet inden for autoimmunbehandling koncentrerer sig om hudkræft og livmoderhalskræft.

Sanofi åbner for M&A-aktivitet uden for kræft 

Investorer utålmodige over sløvhed i Sanofi  

Ærkerivalens diabetes-boss: Novo Nordisk er ikke en trussel 

Sanofi lover at begrænse prisstigninger i USA 

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier