MedWatch

Novo jagter aktionærerne efter nej fra Ablynx-top

Novo Nordisk håber, at aktionærerne i Ablynx nu vil gå direkte til den danske medicinalvirksomhed, så et opkøb kan presses igennem.

Jesper Brandgaard, koncernfinansdirektør i Novo Nordisk. | Foto: PR/Novo Nordisk

Efter at bestyrelsen i Ablynx har afvist Novo Nordisks tilnærmelser, har Novo offentliggjort sin interesse i at opkøbe den belgiske medicalvirksomhed. Det sker for at kunne komme i kontakt med Ablynx' aktionærer. Det skriver Børsen.

"At vi nu har offentliggjort, at vi har sendt, hvad vi synes er et godt tilbud til selskabets ledelse, gør, at vi kan have en dialog med aktionærerne, og jeg tror lige så meget, at det bliver aktionærerne, som tager kontakt til os, som vi tager kontakt til dem. Vi synes, at den rette vej frem for os er en løsning med bestyrelse og ledelse, " siger Jesper Brandgaard, koncernfinansdirektør i Novo Nordisk, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier