MedWatch

Ablynx afviser opkøb: Novo Nordisk undervurderer fundamentalt vores selskab

I en pressemeddelelse skriver belgiske Ablynx nu, at de ikke ser nogen grund til at forhandle med Novo Nordisk om et opkøb, fordi Novo Nordisk "fundamentalt undervurderer caplacizumab, Ablynx' pipeline, platform, teknologi, ansatte og viden."

Foto: Ablynx/PR

Selvom Novo Nordisk har budt ca. 20 mia. kr. på det belgiske antistofselskab Ablynx, så vil belgierne ikke forhandle med det danske selskab. I en pressemeddelelse forklarer Ablynx nu, at det har en "stærk overbevisning" om at Novo Nordisk undervurderer selskabet.

"Ablynx' bestyrelse er enstemmigt enige om, at Novo Nordisks tilbud ikke er i den bedste interesse for selskabet eller dets aktionærer fordi det fundamentalt undervurderer caplacizumab (Ablynx' lægemiddelkandidat mod specielle blødersygdomme, red.), Ablynx' pipeline, platform, teknologi, ansatte og viden," skriver Ablynx' adm. direktør Edwin Moses i pressemeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier