MedWatch

Bioporto mister bestyrelsesmedlem

Niels Christian Nielsen ønsker ikke genvalg til bestyrelsen i Bioporto ved generelforsamlingen i april.

Foto: PR

Bioporto er gået på jagt efter en kandidat til selskabets bestyrelse.

Det meddeler det torsdag, efter nuværende bestyrelsesmedlem Niels Christian Nielsen har orienteret selskabet om, at han ikke ønsker genvalg til posten som menigt medlem af bestyrelsen.

Niels Christian Nielsen blev valgt til bestyrelsen i 2016, hvor han sin profil på selskabets hjemmeside har tilført bestyrelsen et globalt perspektiv; strategisk forretningsforståelse i kombination med innovation; lederudvikling og succession, og erfaring i M&A-aktiviteter.

Det afgående bestyrelsesmedlem ønsker i stedet at hellige sig sit arbejde med etableringen af World Refugee School, der give bedre adgang til uddannelse for især verdens udsatte.

"Vi har været meget heldige at have Niels Christian Nielsen i bestyrelsen for Bioporto, og Niels Christian har bidraget med ekstrem værdifuld støtte til selskabet," udtaler bestyrelsesformand Thomas Magnussen i en meddelelse.

Niels Christian Nielsen har været bosat i San Francisco i næsten 20 år, og har været bestyrelsesmedlem i 25 selskaber, heraf som formand for ni.

Bioporto vil inden generalforsamlingen 13. april have indstillet en ny mand til posten.

BioPorto vil have friskt pust ind i bestyrelsen 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier