MedWatch

Nordisk bank skærer 9 pct. af kursmål for Genmab-aktien

Den nordiske bank SEB har sænket sit kursmål for Genmabs aktie med 9 pct., og mener nu, at prisen kun skal stige med omkring 100 kr., inden den rammer målet.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

Genmab har fået skåret kursmålet hos SEB, der holder fast i anbefalingen "hold", men med et nyt sigtepunkt på 1160 kr. per aktie. Det fremgår af Bloomberg News.

Tidligere spåede SEB, at Genmab-aktien ville bevæge sig i 1280 kr., så der er tale om en sænkning af kursmålet på over 9 pct.

Genmab lukkede onsdag 0,1 pct. lavere i 1057,50 kr., men er samlet steget 2,8 pct. siden nytår, hvilket placerer aktien som treer på listen over de bedste C25-aktier i år.

December var til gengæld hård ved Genmab og kostede et kursfald på 16 pct.

Her er aktiemarkedets life science-favoritter og største kurstriggere 2018 

Finanshus: Europæisk medicinalsektor er undervurderet 

Sådan gik det danske life science-aktier i 2017 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier