MedWatch

Ascendis Pharma klar til afgørende studie med hovedaktiv

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der har stor succes på Nasdaq i USA, har nu færdiggjort den planlagte patientrekruttering til et afgørende fase 3-studie med sin fremmeste lægemiddelkandidat. De første data for midlet, som skal konkurrere med produkter fra blandt andre Novo Nordisk, forventes i starten af 2019.

Foto: Franco.Giovanella / Stock.Xchng

Et afgørende klinisk studie med det danske biotekselskab Ascendis Pharmas fremmeste lægemiddelkandidat kan nu blive sat i gang, efter selskabet har rekrutteret det forventede antal patienter til studiet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge meddelelsen har interessen for fase 3-studiet dog været så stor, at man fortsat screener patienter, som muligvis kan blive indlemmet i studiet, og man regner med i alt at randomisere mere end 160 patienter til det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier