MedWatch

Familieejet selskab solgt for større millionbeløb: "Vi træder op i en helt ny liga"

Det Østerbro-baserede familieselskab Tarius, som hjælper medicinalfirmaer med at holde sig opdateret på regulatoriske krav verden over, er netop blevet solgt til den amerikanske gigant IQVIA. Selskabets direktør jubler.

Det er ikke kun på grund af nytåret, at champagnepropperne springer hos virksomheden Tarius. Selskabet, der er ejet af Lindholst-familien, er netop blevet solgt for et større millionbeløb til det amerikanske datahus IQVIA, tidligere kendt som IMS Health og Quintiles.

"Det er jo en fantastisk mulighed for en lille dansk virksomhed for at komme endnu stærkere ud globalt. IQVIA opererer i alle interessante markeder for os," siger Thomas Lund, der er adm. direktør i Tarius.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier