MedWatch

Novo-direktør nyt bestyrelsesmedlem i Danish Crown

Koncerndirektør for kommerciel strategi og corporate affairs i Novo Nordisk, Camilla Sylvest, træder ind i bestyrelsen for fødevarevirksomheden Danish Crown.

Foto: Novo Nordisk

Camilla Sylvest er torsdag valgt som nyt bestyrelsesmedlem i Danish Crown, hvor hun ifølge en pressemeddelelse skal bidrage til den øgede internationalisering, som slagterikoncernen undergår i disse år.

"Jeg er overbevist om, at hun kommer til at skubbe yderligere på den internationalisering, vi er i gang med og være et stort bidrag til, at vi får udviklet en bæredygtig fødevareproduktion," udtaler bestyrelsesformand Erik Bredholt.

I august 2017 blev Camilla Sylvest udnævnt til koncerndirektør i Novo Nordisk med ansvar for koncernens samlede kommercielle strategier. Før dette var hun i to år ansvarlig for koncernens kinesiske forretning.

Camilla Sylvest er uddannet økonom fra Syddansk Universitet i 1998 og har senere taget en executive MBA. Hun begyndte allerede som studentermedhjælp i Novo Nordisk i 1996. Siden har hun klatret en stejl karrierestige, som førte hende til opgaver på koncernens kontorer i Schweiz, Norden og Tyskland.

I 2013 blev hun Senior Vice President for Sydøstasiatiske region i Malaysia, og i 2015 fik hun ansvaret for den kinesiske region. I 2017 er Camilla Sylvest hentet hjem til hovedkontoret i København til sin nuværende stilling.

Life science-profiler blandt 100 største erhvervskvinder

Novo udnævner to nye koncerndirektører

Novos Kina-direktør har leveret flot comeback 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier