MedWatch

Credit Suisse sænker kursmål for Lundbeck-aktien

Banken Credit Suisse sænker sin vurdering af Lundbeck-aktien til under det aktuelle kursniveau.

Foto: /ritzau/AP/Alessandro Della Bella

Lundbeck-aktiens nuværende kurs er for høj, når man tager medicinalselskabets moderate vækst in mente.

Det vurderer finanshuset Credit Suisse, som på den baggrund torsdag har sænket sit kursmål for aktien til 280 kr. fra 340 kr.

Anbefalingen om "underperform" af aktien gentages.

"På trods af den nylige svækkelse i aktieprisen mener vi fortsat, at værdiansættelsen er udstrakt," skriver Credit Suisse i en analyse og peger på, at toplinjen-væksten er moderat og signifikant under peer-selskabers.

"Lundbeck vil møde flere kopiprodukter - Sabril i midten af 2017, Onfi i fjerde kvartal af 2018 og Northera i andet kvartal 2021, og det vil påvirke væksten for selskabets kerneprodukter."

Credit Suisse vurderer ligeledes, at fraværet af en administrerende direktør, efter at den forrige direktør, Kåre Schultz, i november satte sig i direktørstolen hos israelske Teva, er et problem for selskabets strategi.

"Den langsigtede strategi er usikker i en afgørende periode. Vi forventer en ny permanent administrerende direktør tidligst i anden halvdel af 2018. Dette forbliver en usikkerhed for aktien, da de forventende langsigtede strategiske forventninger sandsynligvis ikke opdateres, før en ny direktør er på plads," skriver Credit Suisse.

Anders Götzsche, der er finansdirektør i medicinalselskabet, er konstitueret administrerende direktør, mens der ledes efter en afløser for Kåre Schultz.

Lundbeck-aktien falder torsdag med 0,5 pct. til 301,70 kr.

 Lundbeck får godkendt Brintellix i Kina

 Lundbeck vil fordoble omsætningen i Kina

 Lundbecks nye kommercielle konge: "Jeg har aldrig rigtig troet på idéen om en specifik karriereplanlægning" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier