MedWatch

Medicinalkæmper går sammen mod tarmlidelser

Medicinalvirksomhederne Roche og Boehringer Ingelheim indleder samarbejde om udvikling af nye behandlingsmuligheder mod inflammatoriske tarmsygdomme.

En schweizisk-tysk alliance har set dagens lys i form af farmavirksomhederne Roche og Boehringer Ingelheim, der er gået sammen i et nyt samarbejde.

Sammen vil de to selskaber opdage og udvikle nye, orale lægemidler baseret på baseret LNA-oligonukleotider til behandling af de inflammatoriske tarmsygdomme (IBD) Chrohns sygdom og blødende tyktarmsbetændelse.

"Ved at kombinere vores viden om inflamatoriske sygdomme i mave-tarm-regionen og immunologi med Roches ekspertise inden for design, udvikling og anvendelse af LNA-teknologien, mener vi, at vi kan sætte fart på udviklingen af nye behandlinger for patienter med inflammatoriske tarmsygdomme," udtaler Jay Fine, global chef for forskningen inden for immunologi og respiratoriske sygdomme hos Boehringer Ingelheim, i en pressemeddelelse.

De to virksomheder vil dele udgifterne til kliniske afprøvning og ansvaret for kommercialisering af eventuelle produkter, der måtte komme ud af samarbejdet.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier