MedWatch

Dansk miniput scorer flerårig aftale med russisk storspiller

Med et år på bagen har et dansk DTU-spinout scoret aftaler med både en stor russisk farmaspiller og danskledede Vaccibody. Afgørende for virksomhedens fremtid siger direktøren.

Foto: Colourbox

Efter blot et års levetid har den lille kontraktforskningsvirksomhed Immumap Services formået at hale fire samarbejdsaftaler hjem, hvoraf særligt to er afgørende for virksomheden.

Dels har virksomheden indledt et samarbejde med norske Vaccibody, men mest markant, og mest usædvanligt, har selskabet også knyttet bånd til en af Ruslands største medicinalvirksomheder, Materia Medica Holding, der er på størrelse med danske Leo Pharma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier