MedWatch

Orphazyme-direktør: Fuld kontrol med studie sikrer tidsplanen

Biotekselskabet Orphazyme har overtaget den fulde kontrol med den fortsatte udvikling af selskabets helt store håb, lægemiddelkandidaten arimoclomol. Det var afgørende for at overholde tidsplanen i forhold til det forestående fase 3-forsøg, lyder det fra den adm. direktør.

Det var afgørende for Biotekselskabet Orphazyme, at det fredag overtog den fulde kontrol med den fortsatte udvikling af selskabets hovedaktiv, lægemiddelkandidaten arimoclomol mod muskelsvind. Ellers ville selskabet ikke kunne holde den udmeldte tidsplan, og fase 3-forsøget ville være blevet forsinket. | Foto: Henriette Dan Bonde/PR-foto

Aftalen var sådan set indgået, men først fredag sidste uge blev rettighederne til fase 3-afprøvningen overdraget til det danske biotekselskab Orphazyme.

Dermed overtager den danske virksomhed det fulde ansvar for at bringe selskabets potentielle lægemiddel, arimoclomol, igennem fase 3 og – om alt går vel – hele vejen til markedet i begyndelsen af 2020 som en behandling mod en særlig form for muskelsvind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier