MedWatch

Dansk topchef har købt op for mere end 325 mia. kr: Nu mærker han presset fra investorerne

Danske Flemming Ørnskov, der står i spidsen for irske Shire, har ikke haft noget godt 2017 på børsen. En del af forklaringen skyldes, at investorerne ikke har forstået nogle grundlæggende ting.

Foto: /ritzau/Niels Hougaard

Når man har brugt langt mere end 325 mia. kr. på opkøb, kan man nok forvente et vist pres fra aktionærerne. Det er da i den grad også tilfældet for danske Flemming Ørnskov, der står i spidsen for den irske medicinalkæmpe Shire.

»Når selskaber befinder sig i en transformation, tror jeg af og til, at ledelsen kunne være bedre til at guide investorerne igennem denne transition og få folk til bedre at forstå, at vi er ved at blive et biotekselskab,« siger Flemming Ørnskov i et interview med mediet FiercePharma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier