MedWatch

Bavarian får skulderklap fra amerikansk milliardpartner

Bavarian Nordics amerikanske partner, Bristol-Myers Squibb, ser fortsat værdi i samarbejdet trods den store skuffelse med kræftmidlet Prostvac, der blev droppet i september. Det skriver Berlingske Business.

Foto: /Ritzau/AP/Mel Evans/

For snart tre måder siden måtte Bavarian Nordic meddele, at selskabets store kræfthåb, Prostvac, var blevet droppet. Dagen efter faldt den danske biotekaktie med næsten 50 pct. og markedsværdien blev barberet med knap 7 mia. kr.

Men trods den store skuffelse i september, har den amerikanske partner, Bristol-Myers Squibb, fortsat tro på sit partnerskab med Bavarian Nordic. Det skriver Berlingske Business.

"Vi har et rigtigt godt partnerskab med Bavarian, som er en virksomhed, der laver forskning af høj kvalitet. Jeg kan ikke kommentere konkrete data eller blive meget detaljeret vedrørende vores samarbejde. Men Bavarian har et erfarent hold af forskere, som vi sætter pris på, da vi netop bestræber os på at få adgang til den type forskning, som selskabet bygger på," siger Mireia Gomez-Angelats, der er global chef for forretningsudvikling i Bristol-Myers Squibbs onkologiforretning.

For den amerikanske medicinalgigant har partnerskabet fra start taget udgangspunkt i, at Bristol-Myers Squibb gerne ville kombinere sine egne midler med Prostvac.

Jyske Bank: To Bavarian-begivenheder mere banker på i år

Analytiker: Nyt Bavarian-studie rykker næppe på tidsplanen

Bavarian Nordics aktier næsten halveret efter flop

Forsiden lige nu

Nyt milliontab i Labflex

For andet år i træk viser regnskabet for laboratoriefirmaet Labflex et stort underskud. Ledelsen forventer for 2018 endnu et år med tab.

David Solomon lander nyt topjob

Mindre end tre måneder efter at være trådt tilbage som adm. direktør i amerikansk biotekselskab efter kontrovers om brug af et kreditkort er den tidligere Zealand Pharma-topchef David Solomon atter tilbage i direktørstolen. Denne gang i et britisk biotekselskab.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier