MedWatch

Bestyrelsesmedlemmer i ALK køber aktier for 1,18 mio kr

To medlemmer af ALK-bestyrelsen har benyttet en aktieemission i forbindelse med selskabets nye strategiplan til at øge deres andel af aktier i den danske allergi-virksomhed.

Lene Skole har erhvervet sig yderlige 600 aktier i ALK til en samlet pris på 440.925 kr.

Lene Skole og Steen Riisgaard, der er medlemmer af bestyrelsen hos ALK, har købt aktier i selskabet for en samlet pris på 1,18 mio. kr.

Det oplyser ALK-Abelló i en meddelelse til fondsbørsen.

Lene Skole har erhvervet sig 600 aktier i selskabet til en samlet pris på 440.925 kr., mens Steen Riisgaard har betalt 742.920 kr. for 1000 aktier i selskabet.

Opkøbet kommer samme dag, som ALK har rejst næsten 700 mio. kr. via en accelereret bookbuilding-proces, hvor der er solgt nye A-aktier og nye B-aktier svarende til 10 pct. af den eksisterende aktiekapital.

Pengene skal bruges til at finansiere den strategiplan, som vaccineselskabet fremlagde mandag, hvor der lagt op til en investering på 1 mia. kr. for at få succes på det nordamerikanske marked.

Inden børsåbning torsdag var ALK-aktien faldet med 27 pct. siden offentliggørelsen af strategiplanen, men aktien tager torsdag revanche og stiger med 9,1 pct. til 743 kr.

ALK-boss: Finansieringen er på plads - nu skal vi lykkes med vores plan

ALK rejser knap 700 mio. kr.

ALK vil gennemføre udbud af 10 pct. nye aktier

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier