MedWatch

Health Innovation Institute: Potentialet i sundhedsdata er enormt

Mulighederne for at udnytte data som et værktøj til at sikre den optimale kom­munikation om lægemidlers muligheder, prisstrukturer og effekter har aldrig været bedre. Men hvis borgere og sundhedsvæsen skal have den maksimale værdi af produkterne, skal de positioneres korrekt. Og her har life science-industrien en opgave at løfte, lyder det.

Verden flyder med data, og data indsamles til enhver tid. En stor del af disse data kan bruges til at øge niveauet af sundhed gennem indsigt, information, kommunikation og videnskab, mener Claus Refeld, Partner i Innovation Health Institute | Foto: Health Innovation Institute, PR

Verden flyder med data, og data indsamles til enhver tid. En stor del af disse data kan bruges til at øge niveauet af sundhed gennem indsigt, information, kommunikation og videnskab.

De danske sundhedsdata anerkendes globalt som værende af høj kvalitet og er samtidig tilstrækkelige til at beskrive den danske befolkningsudvikling i de sidste 30-50 år. Netop dette giver en unik mulighed for at dokumentere effekter af sundhedsindsatser både i forhold til behandling og forebyggelse og for dermed at forbedre fremtidens sundhedstilstand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier