MedWatch

Health Innovation Institute: Potentialet i sundhedsdata er enormt

Mulighederne for at udnytte data som et værktøj til at sikre den optimale kom­munikation om lægemidlers muligheder, prisstrukturer og effekter har aldrig været bedre. Men hvis borgere og sundhedsvæsen skal have den maksimale værdi af produkterne, skal de positioneres korrekt. Og her har life science-industrien en opgave at løfte, lyder det.

Verden flyder med data, og data indsamles til enhver tid. En stor del af disse data kan bruges til at øge niveauet af sundhed gennem indsigt, information, kommunikation og videnskab, mener Claus Refeld, Partner i Innovation Health Institute | Foto: Health Innovation Institute, PR

Verden flyder med data, og data indsamles til enhver tid. En stor del af disse data kan bruges til at øge niveauet af sundhed gennem indsigt, information, kommunikation og videnskab.

De danske sundhedsdata anerkendes globalt som værende af høj kvalitet og er samtidig tilstrækkelige til at beskrive den danske befolkningsudvikling i de sidste 30-50 år. Netop dette giver en unik mulighed for at dokumentere effekter af sundhedsindsatser både i forhold til behandling og forebyggelse og for dermed at forbedre fremtidens sundhedstilstand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier