MedWatch

Genmab-chef: Analytikere undervurderer Darzalex

Bankernes analytikere er for konservative i deres vurdering af potentialet for Genmabs guldæg Darzalex, mener selskabets adm. direktør.

Foto: Carsten Bundgaard

Trods et forventet gennemsnitligt topsalg for Darzalex mod knoglemarvskræft på samlet 56 mia. kr. blandt 20 analytikere, så mener Genmab-topchef Jan van der Winkel, at analytikerne er for konservative i deres estimater.

Det skriver Dagbladet Børsen.

"Analytikerne tager fejl på flere punkter, da de har for kort behandlingsvarighed med alt for få måneder indregnet, da de blandt andet ikke indregner vedligeholdelsesbehandlingen rigtigt," siger Jan van der Winkel til avisen.

Han peger på, at analytikerne i gennemsnittet venter en gennemsnitlig behandlingstid på 18-24 måneder, hvilket er langt under de godt 30 måneder, selskabet allerede oplever.

Genmabs egne, interne analyser viser et langt højere salgspotentiale for midlet, siger Jan van der Winkel ifølge avisen.

Forsiden lige nu

Dansker til tops i Hansa Medical: "Det er meget sjovere at bygge noget op"

Søren Tulstrup sagde tirsdag ja til sit femte job som adm. direktør i medicinalindustrien, da han trådte til som topchef i svenske Hansa Medical. "Jeg kan godt lide forandringer og kraftig vækst," lyder forklaringen fra den tidligere militærmand, der gerne vil sende Hansa Medical ned ad samme sti som Amgen og Shire.

Novo Nordisk om problembarn: Vi kan gøre det til en stærk forretning

Novo Nordisks aktionærer udtrykte generelt tilfredshed med medicinalselskabet på dets generalforsamling torsdag, men flere påpegede også, at der skal ske noget med den pressede biopharm-forretning. Både topchef og bestyrelseformand har stor tro på forretningsdelen, som man ikke har nogen planer om at sælge fra.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier