MedWatch

Genmab med i toppen af faldende C20

Biotekselskabet Genmab ligger med i toppen af den danske eliteindeks fra morgenstunden med et plus på 0,3 pct. til 1204 kr.

Foto: Richard Drew

Investorerne tager godt imod nyheden om, at selskabet runder endnu en milepæl med kræftmiddel Darzalex, hvilket udløser en gevinst på 20 mio. dollar - svarende til 125 mio. kr. fra partneren Janssen.

Milepælsbetalingen betyder samtidig, at Genmab opjusterer de økonomiske forventninger til 2017, hvor der nu ses en omsætning på mellem 2240 og 2440 mio. kr. mod et tidligere interval på mellem 2110 og 2310 mio. kr.

"Det er helt sikkert noget, som investorerne vil have fokus på i dag. Og umiddelbart bør det have en positiv effekt, som understøtter aktien,"vurderer Lars Skovgaard Andersen, senioraktierådgiver i Danske Bank.

Også Lundbeck og Novo Nordisk er med i toppen med plusser på henholdsvis 0,9 pct. til 312,40 kr. og 0,6 pct. til 324 kr. uden nyt på selskaberne.

 Genmab opjusterer efter milepælsbetaling fra partner

 Analytiker: Genmab kan nærme sig 5 mia i 2019

 Darzalex-salget havde fart på i oktober 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier